Home » Consultatii Tehnice / Juridice

Consultanta tehnica / juridica

Nu va bazati doar pe cuvantul proprietarului sau al agentului imobiliar!

Inainte de a efectua achizitia oricarui imobil, fie teren sau constructie, inainte de a investi in ferme, terenuri agricole, constructii, consultati si specialistii.

Juristi, evaluatori, specialisti in cadastru, va pot oferi cea mai complexa imformatie referitoare la un imobil.

Topografii pot identifica exact imobilul, va pot furniza informatii referitoare la posibilitatile privind edificarea unor  constructii pe acel teren sau despre proiectele in desfasurare sau preconizate. Va pot furniza informatii privind utilizarea in conditii optime a terenului, sau  va pot furniza informatii referitoare la posibilitatile privind parcelarea, unificarea sau scoaterea terenului din circuitul agricol.

Juristii, va pot furniza informatii referitoare la situatia juridica a imobilelor, va pot  indruma privind actele notariale ce sunt necesare pentru vanzarea/cumpararea unor imobile, sau despre actele, avizele, documentatiile care sunt necesare pentru inceperea unor  activitati sau a unor investitii.

Evaluatorii va pot furniza informatii privind valoarea de circulatie, valoarea impozabila a imobilelor, cat si date edificatoare despre constructii. Va pot intocmi documentatii de evaluare necesare la banci, ANAF si alte autoritati ale statului.

Echipa noastra de specialisti, va sta la dispozitie sa va ofere  informatii corecte si detaliate asupra imobilelor achizitionate sau pe care urmeaza sa le achizitionati, despre oportunitatile in zona vestica a Romaniei privind investitiile, sau achizitia/vanzarea oricarui imobil.

CONTACTE pentru informatii suplimentare:

Informatii tehnice: Tel.+40.741.015693

E-mail:  office@datcad.ro