Home » Geodezie / Topografice » Monitorizare/Urmarire

Monitorizare / Urmarire

Monitorizarea/Urmarirea  topografica a diferitelor constructii, este o activitate de inalta raspundere care poate fi executat doar cu instrumente de precizie si de specialist de inalta clasa.

Conform legislatiei in vigoare, pentru toate constructiile cu cel putin 2 etaje sau mai inalte, se impune executarea lucrarilor de urmarire a tasarilor acestora, precum si a cladirilor vecine. Din pacate aceste prevederi legislative sunt ignorate in Romania, periclitand astfel siguranta cetatenilor.

Monitorizarea deplasarilorsi deformatiilor spatiale se realizeaza prin metoda microtriangulatiei. In reteaua geodezica de urmarire se efectueaza  masuratori periodice ,intre termene bine stabilite sau obiectivele pot  fi urmarite in continu.

Prelucrarea datelor are ca rezultat determinarea, intr-un sistem unitar, a pozitiei in spatiu cu trei dimensiuni plus timpul. Aceste date pot furniza informatii pretioase constructorilor privind siguranta constructiei sau comportarea acestora in timp.

Va oferim servicii de monitorizare/urmarire a comportarii in timp a constructiilor, terenurilor, prin cele mai inalte tehnologii.

Executam:

  • Monitorizarea deplasarilor si deformatiilor
  • Monitorizarea tasarilor
  • Monitorizarea alunecarilor de teren
  • Monitorizarea fisurilor
  • Monitorizarea in permanenta a constructiilor aflate in executie si cele invecinate